Feeling hothothot

30°C på balkongen. 27°C inne. Det är djälvulskt varmt! Men jag försöker motarbeta det. Har precis satt upp mina fula ”mörkläggningsgardiner” i vardagsrummet och nästa par åker upp i köket. Det här är inte okej, värmen alltså. Det är inte riktigt min grej.

Annars pluggar jag 3D just nu. Håller på med en uppgift där en kamera ska åka genom ett landskap. Ser ut att kunna bli bra! Ska plugga vidare nu, ska bara fixa gardinerna i köket innan solen är på den sidan huset.

Till sist, en påminnelse till både mig och andra:
– Glöm inte att dricka ordentligt!

2 kommentarer

Lägg till →

  1. Usch nej, denna värme är inte okej …

    På jobbet får man dock sitta med filt. AC i all ära, men det finns missbrukare även av denna produkt :P

  2. Tack, jag har druckit massor i denna värmen.

    Mörkläggningsgardiner vore inte helt fel att ha, iaf i sonens rum, han vaknar så tidigt om morgonen…

    Kram

Kommentera