Freestyle

Jag satt och tänkte på det här med mp3-spelare utan display, vad de gör för nytta och hur man ska kunna veta vilken låt man är på och så..
Sedan kom jag och tänka på den gamla goda tiden… När man använde kassett-freestyle och fick spola fram och tillbaka om man ville höra en annan låt. Så sett är det egentligen inget konstigt med en mp3-spelare utan display.

9 kommentarer

Lägg till →

 1. Men på den tiden visste man inget annat, och satt gladeligen och spolade fram och tillbaka i hopp om att hamna rätt :P Nu är man van vid att få all information och valmöjligheter serverade framför sig ;)

 2. Fan vad jobbigt det var att spola fram och tillbaks, sen tog batterierna slut fotara bara för det :D

 3. Detta gav mig flashbacks till då jag var tonåring, på typ stenåldern…

  Kram

 4. Hehe! Det var tider det!! ;-)

 5. Haha ja precis, du har ju så rätt i det. man har blivit för kräsen ju *s* tack för länken :)

 6. Ja, those were the days! Kommer också ihåg kasettspelarna… :)

 7. Man snappar ju upp ganska snabbt vad det är för låt som spelas, om man är van vid låtarna, men fett drygt om man ska behöva sitta & vänta på att en låt ska komma igång för att bah JAHA det var DEN *byta*

 8. Åh jag kommer ihåg min gamla freestyle som jag fick i julklapp back in the days. Den hade även inbyggd radio och jag var så stolt över den :D

 9. Haha, nä vilka i-landsproblem man har… =P
  Kram

Kommentera