Exjobb :)

Jag är glad idag :) Fick reda på att jag & Soph får göra exjobb på det företag vi ville! :) Det kommer att handla om att hitta nya sätt att presentera statistik på, på nätet alltså, och jag tror att det kan bli riktigt spännande. Vi ska utveckla en statistik-sida som redan är ganska så välkänd. Kul med betydelsefulla grejer + att jag är rätt statistikintresserad! Kikar in på min bloggstatistik flera gånger per dag. Igår hittade någon hit efter att ha googlat på ”silikonbröst på LunarStorm”, lite kul ^^

3 kommentarer

Lägg till →

  1. Va roligt att det verkar bli något bra, speciellt eftersom du tyckte att mötet kändes lite så där.

    Kraaaaaam!

  2. Yay! Webbtjejer är dom nya webbkillarna … ;)

  3. Inte visste jag du hade skrivit om silikonbröst i din blogg *mooohaha*

    Kul med ett extra uppdrag, lycka till!

    Kram

Kommentera