Bra & Glad

Man borde tala om för sig själv varje dag hur bra man är.. för det är man! Jag är grymt bra faktiskt, och jag är inte ensam om det. Det finns mÃ¥nga fler där ute som ocksÃ¥ är det, men som inte inser…

Hursomhelst, man är ofta för dålig på att säga och tycka att man själv är bra. Det här inlägget gör mig glad och får mig att känna mig bra, fortfarande, fastän det postades den 080908. Därför har jag sparat det bland favoriterna i bloggkoll (eller bloglovin, som det heter nowadays) :)

4 kommentarer

Lägg till →

 1. Hihi! Det får vi ta fram när vi står inför alla gubbar och män och ska redovisa vårt ägande ex-jobb (kul om det hade handlat om ex också :D)!

 2. Jag tillhör inte det släktet som kan säga så till mig själv. Men jag vet att jag är bra på mkt, kan dock inte erkänna det fullt ut till mig själv. För självkritisk. Men jobbar på det.

  Ha en fin dag. Nu ska jag snart iväg här…

  Kram

 3. Härligt att du kan säga det till dig själv! Det blir jag glad av!

  Kraaam!

 4. Ja man borde verkligen berömma sig själv mer! Jag har blitt bättre på att göra det och faktiskt även bättre på att säga ifrån. Förr har jag alltid ursäktat mig men nu vågar jag bli arg! Det har stärkt mig en hel del i mitt självförtroende!

  ha en bra dag=)

Kommentera