Programmerings-polett & Julkalender, bl.a….

Jag har ont i halsen.. så ont.. slajmig.. och jag känner mig liksom helt slut i kroppen.. Skakig.. :( Sjuk? Hoppas inte! Inte mera..!

Dagarna goes by. Pluggar ganska duktigt, eller jag kanske ska säga väldigt, för det känns bra! Som om jag vet vad jag gör (för det mesta iaf). Det verkar som att programmerings-poletten har trillat ner och det känns faktiskt helt underbart!

Imorgon blir det frukost med Sofi! Ser fram emot det. Har nog inte träffat henne ordentligt sen hon kom hem från Egypten, så imorgon blir det väl resehistorier och jag kommer sitta avundsjuk. Men hon förtjänar att ha det gutt så..! :)

Happ, precis kikat klart på SATC-filmen. Jag gillade den! ^^ Funderar på att se något mer nu eftersom jag inte mår helt okej.. Krypa ner i sängen till lite Grey’s anatomy eller Desperate Housewifes kanske.. Vi får se :)

Tittade förresten på svt’s julkalender förut (har man inte tv, eller dålig koll på klockan, kan man se den på nätet). Kan inte bestämma mig för vad jag tyckte om den.. Den var snygg, men det fanns verkligen personer man störde sig på… :P Jag hade väldigt svårt för förra julens ”nissa” också, men julkalender är julkalender och jag kommer ge årets julkalender fler chanser.

3 kommentarer

Lägg till →

  1. Du är duktig du som kämpar på, trots att du inte mår toppen. =)

    Jag såg bara trailern på årets julkalender och det var inget som lockade precis, tvärt om. Jag är rätt trött på att man inte kan göra en riktig julkalender i samma klass som de var förr när man växte upp. Nu låter man jävligt gammal! :P

  2. Önskar en fin helg! Kram

  3. Usch va tråkigt om du blir sjuk igen =(
    Men gött att poletten trillat ner. Det underlättar ju en hel del!
    Kram

Kommentera