Zombie! Zombie! Zombie! Zombie! Zombie! Zombie! Zombie! Zombie! Zombie! Zombie! Zombie! Zombie!

Gissa om jag har tröttnat på att ligga i sängen! Och gissa om det är jobbigt att sitta uppe!
Jag ska försöka få ordning på php-koder nu för att kunna skicka ett mail och be om handledning (det där jag skulle gjort imorse).. Jag ska försöka iaf..

Katterna gör vad de kan för mig. Jag har legat i sängen, med Izzie värmandes mitt bröst och Slash värmandes mage och ben, och tittat på film. De är fina, mina katter.. Önskar bara att de kunde laga mat åt mig också, för det orkar jag inte nu.. Nackdelen med att vara ensamboende är ju att ingen gör det åt en.. Hoppas att katterna har lärt sig det tills imorgon, eller ännu bättre; att jag själv mår bättre!

Nu ska jag maila, sen krypa ner i sängen igen. Tänkte kika på den där Tingeling-filmen.. God natt!