Mina pälsklingar

Det är inte klokt hur mycket jag älskar dem! Och hur jag kan sakna dem när jag är hemifrån.. Exempelvis i onsdags, när jag var på opera, då hann jag sakna dem med..!
Minns ni hat-mailet jag fick av mitt ex? Vet inte om jag sa vad som stod, men i det skrev han bl.a. om att det var en hämnd för honom att det är jag som har katterna.. Well, för mig är det snarare en seger. De är mina, jag är deras, jag är kattägd! :)

Slash har börjat lyssna mer till namnet ”Lasse” och ”Lasseman”. Jag var aldrig riktigt nöjd med namnet Slash, inte han heller tror jag.. ”sh”-ljudet blir ju ett slags fräs-ljud, inte så kul att bli kallad på det sättet kanske. Han ”svarar” mer glatt när jag kallar hon för Lasse, än med Slash. Men även om jag kallar honom för Lasse så kommer han alltid att vara min lille Slash. Izzie verkar vara nöjd med sitt namn iaf :)

Kärt barn har många namn…

1 kommentar

Lägg till →

  1. Jag brukar också ha Isadoras, helt ok och prisvärd. Dessutom har dom vattenfast ;) MaxFactor var superbra förutom att den typ tog slut på nolltid kändes det som :(

Kommentera