First day of school

Ja, inte har den varit så mycket annorlunda än de andra dagarna när jag pluggat.. När man pluggar på distans hamnar man liksom… efter.. Man får vänta på att material och föreläsningar ska komma ut. Så så sett har det inte funnits så mycket att göra idag, men jag har iofs alltid något att göra. Jag har programmerat på mitt projekt. Grunden börjar verkligen bli klar nu och jag får idéer på hur jag kan utveckla det mer, frågan är bara hur man gör det praktiskt. Jag är en riktig problemlösare och det är kul när den där glödlampan ovanför huvudet tänds. Tyvärr är det dock mörkt ganska så ofta..

Annars idag så har jag ÄNTLIGEN städat. Dammsugit, diskat, plockat iordning, och det känns bra! Nu önskar jag bara att jag fick möblera klart min lägenhet så som den ska vara. Ja, jag får väl det nu med, men det är svårt att flytta sängen själv.. Jag ska försöka lura hit någon till lägenheten som kan hjälpa mig med den.. Komsi, komsi..!

3 kommentarer

Lägg till →

  1. Hoho, vi är duktiga vi ;)

  2. när ska du redovisa ditt project??

  3. mjoo da skulle redovisa databasen igår men eftersom jag var 4min sen tyckte Sven-Å att han inte hade tid =/ såå, ja om 2 veckor är det planerat nu.. Har väl bara .net delen kvar att koda lite på.
    Sant det du säger, att man kommer på mer å mer hela tiden. har begränsat mitt nått så grymt mycket =P

Kommentera