Död i huvudet

Oh my, vad trött jag är!
Jag & Soph började plugga kl 8 idag, strax efter kl 21 någon gång (om inte senare) ansåg vi oss vara klara… Och då har pluggandet ändå varit effektivt idag! 1 timmes lunch, 20 min rast på förmiddag och 20 min på eftermiddagen. Men det sista kom man in i ett gott flow :)
Blev dusch för mig sedan innan jag fortsatte med lite php-föreläsningar till. Blev precis klar och det är dags att sova nu. Har möte med vår php-grupp imorgon, så skype större delen av dagen antagligen.
Som sagt, sova nu, är jag duktig så går jag upp i tid imorgon och tränar innan plugget…
… om jag orkar

2 kommentarer

Lägg till →

  1. Åh! är imponerad av disciplinen! Själv har jag tenta i filosofi på lördag och det vore fint om du kunde smitta av din produktivitet på mig, lite i alla fall ;-)
    Kram!

  2. Duktigt gjort av er, jag skulle aldrig ha orkat med så mycket pluggande!

    Tack för kommentaren om min nya piercing :)

Kommentera