Klåda & php

Jag håller på och dör… Mina myggbett dödar mig! Speciellt de som sitter på mina underben (där jag hade djävulska eksem för nåt år sen).. Det kliar! Funderar på o droga ner mig med mina antiklåd-mediciner, men biverkningarna är inte kul, så jag vet inte…

Har pillat med min nya design idag, och det har gått bra. Men jag är verkligen inte bra på php, så jag är lite sur just nu. Jag får inte till det med en grej, och den grejen är väl inte hela världen, men den stör mig!!! Hmm.. ja, får se om jag löser det ikväll eller hur det blir.

Det känns allmänt ”orkan-igt” här, om man kan säga så. Det blåser och regnar som fan, och i rabatten utanför ligger ett ensamt bortblåst paraply. Tyvärr måste jag gå ut, för jag tvättar ikväll.. :P Tror jag ska ta en dusch nu, eller nåt.. O sen pilla lite till och hoppas på ett php-under!

3 kommentarer

Lägg till →

  1. haha jaså? :D Bra att du gillade den iaf ;D

  2. Klia tillbaka. Myhahaha. Lycka till med PHPandet :)

  3. Vad är det som strular, tro?

Kommentera