I rock it all day long

Nu händer det faktiskt lite saker i mitt liv.. Igår var jag och fikade med Kenny. Mycket trevligt, och skönt att komma ut med! När jag blev dumpad av bandet försvann många av mina vänner här i stan, och sedan dess har det varit ganska ensamt. Kenny var dock den som aldrig försvann. Han är en fin kille och en fin vän! Efter att vi fikat klart var vi ganska hungriga (!). Ja, fika innebär mest te-drickande och inte så mycket fikabröd ;P Vi gick iaf hem till mig och kokade majskolvar. Gottigt!

Idag kommer Lillasyster hit. Vi ska gå på stan och sedan ska hon få hjälpa mig att möblera om litegrann :D Min mysiga lägenhet ska bli ännu mysigare! :) Sedan har vi tid hos vår optiker i Trollhättan, så det blir en sväng dit också och säkert en runda på Överby med :)

Programmeringen då. Det går framåt. Tittade på kraven för den här uppgiften jag håller på med, och jag tror att jag uppfyller alla krav faktiskt. Men vore jag mina lärare så skulle jag inte godkänna den. Den är inte smidig direkt, men det känns iaf bra att ha grunden klar!
För Er som undrar vad det är jag programmerar så är det ett rekvisitaförråd. Har gjort en databas för rekvisitan i MsSQL och nu håller jag på och gör gränssnittet, själva sidan där informationen visas och där man registrerar rekvisita och lån o.s.v. Och detta gör jag då i ASP.NET med C#.

1 kommentar

Lägg till →

  1. Ja, Kenny är en riktigt trevlig prick! Inga sura miner där inte ;-) Sköjsigt att möblera om lite!
    Kram!

Kommentera