Hångel med golvet

Jag är död. Vild kväll igår.. haha. Måndaxklubb. Men det var riktigt kul, så det var det värt! På något sätt är det alltid på efterfesterna som det blir galet… Det är då man borde sluta dricka. Jag ska försöka komma ihåg det till nästa gång..

På något sätt lyckas jag och Sofi alltid hamna på golvet och löjla oss. Här hade vi satt oss självmant, kort därefter lekte vi i duschdrapperiet, haha.. Sen åkte vi i golvet senare på festen också. Minns inte riktigt hur vi lyckades, men jag minns att min haka var det första att träffa golvet. Det känns idag med och ett blåmärke börjar ta form.. Finfint!

Jag som ska jobba ikväll… Känns som att jag har migrän på gång med, har inga piller hemma, lögn att få tag i vikarie nu.. Hur ska det här gå? Jag får försöka så gott jag kan!

1 kommentar

Lägg till →

  1. haha, blåmärke på hakan. kul :D jag har också haft ett, eller snarare ett sugmärke typ 3×3 cm som jag fick gå omkring med i en vecka när jag var 16. FY FAN!

Kommentera