Gnäll o så..

Jag är verkligen inte helt nöjd med det här temat, även om jag gillar det.. Det gör inte helt som jag vill att det ska göra.. och det är väl det.. *gnäll, gnäll* Sen är man ju så väldigt van vid det gamla.. Men när firefox kom med sin uppdatering blev det fel i temat, och ändrade jag så att det passade FF så passade det inte IE, också ett störningsmoment :P

Wellwell.. får se om jag byter tillbaka eller hur jag gör.. Idag ska jag verkligen försöka plugga iaf, har redan tränat (så det är avklarat). Sen ska jag jobba ikväll också.. Pengar behövs ju alltid, även om det inte blir så mycket..

6 kommentarer

Lägg till →

 1. Skita snyggt tema. Det liknar det syrran hade innan :)

  Här ser allt jätte bra ut. Jag använder FF…

  Massa kramar

 2. Glömde ju….

  Jätte snyggt du gjort grafiken me till *nickar*

  Kraaaaaaaaaaamas

 3. hu! förstår dig precis. lyckades få bort all störig reklam på min blogg.se-sajt, men i opera ser det för täskit (tur det inte är så många som kör den läsaren :)

 4. Vad är ff och ei för nåt?

 5. FF = Firefox
  IE = Internet Explorer

 6. ååh, snyggt tema :D

Kommentera