Utflykt med katterna

Idag har jag och katterna varit på utflykt hemma hos mina föräldrar i skogen :D Ja, dagen började med att pappa ringde och undrade om inte jag ville med ut o äta. Så jo, vi åt på Café de la Champagne. Efterrätt ingick ju där, men vi kunde ändå inte hålla oss och gick till Pauly’s och tog en glass efteråt :) Sedan bar det av hemåt mig för att hämta katter och så begav vi oss mot skogen.
En tanke var att katterna skulle få prova att gå ute, i sina selar. Det var nytt, och det var lite läskigt. Izzie tyckte inte om gräset, men Slash fann sig snabbt. Han hade riktigt kul och man fick springa runt med honom för det fanns många flugor att jaga! Vi hann gå in, men sedan ville Slash ut en omgång till, så kul tyckte han att det var. Sele var faktiskt inget problem heller, speciellt inte andra gången han skulle ut, då fick jag gärna sätta på den :)

Förutom att min pollenallergi slog till ganska hårt så har vi haft en riktigt bra dag, jag och kissarna :)

2 kommentarer

Lägg till →

  1. Låter härligt!

    Kraaaam!

  2. Mysigt att vara ute för katterna. Brukar mina tycka *nickar*.

    Kramas

Kommentera