Tandborste & Todd

Dags för tandborstning! Sova snart.. Ska bara kika lite till på en föreläsning. Yes, jag har kommit igång med pluggandet igen! Inte illa! Jag har en labbuppgift som jag måste få klart innan hösten och nuuu drar jag igång igen.

Idag annars… har varit hemma i skogen och hälsat på. Sedan åkte jag och lillasyster hit och såg på Sweeney Todd. Med mina favoriter Tim Burton som regissör och hunken Johnny Depp så kunde det ju inte bli dåligt! Jag hade ganska höga förväntningar, men blev inte besviken ändå.. Finfint ju! :)

Ne, sova var det! Godnatt gott folk!

3 kommentarer

Lägg till →

 1. Gött att komma igång med skolan igen! Själv läser jag sommarkurser nu innan skolan drar igång igen i höst, rätt nice faktiskt! ;-)
  Sweeney Todd är en kanonfilm!
  Kram!

 2. emma nilsson "lillasyster"

  torsdag, 17 juli, 2008 — 13:57

  tack för en trevlig kväll! tyckte också att det var en himla bra film! kram

 3. Jaså har du redan börjat med skolan….

  Hoppas det ska gå bra…

  Ha det gött.
  kram

Kommentera