Personlig almanacka

Tjoho! Idag fick jag hem min nya personliga almanacka! <3 Beställde tillsammans med Lillasyster & Mamma, så deras almanackor är här med, men jag har inte sett dem, för de ligger i ett annat kuvert. De får öppna det själva sen :)

Idag är det varmt och det händer inte mycket. Katterna slöar på balkongen. Jag försöker titta på föreläsningar, men det går sådär.. Jag vill gå och bada, men har ingen att bada med.. Trist att bada själv ju :/ Hursomhelst så ska jag nog ut senare och gå, när det blivit lite svalare..

Nu blir det föreläsning! Om jag lyckas hålla mig borta från min almanacka.. ;P

6 kommentarer

Lägg till →

 1. Gud vad cool blogg du har!!

  Och personlig almanacka? Ännu grymmare :D

  Kram!

 2. Häftig ju :D jag vill också ha, haha.

 3. Cool den var! Jag har varit och badat idag, bara att säga till om du vill hänga på vettu! ;-)
  Kram!

 4. Svar: Ja du är snäll du som besöker mig om o om igen ;) hihi

 5. Häftigt med en sån allmenacka! Man ska kanske ta &beställa en :)

Kommentera