Kick

Är lite småstressad, kl 21 åker jag mot Falköping, jag ska jobba där ikväll. Croupier. Eldkvarn spelar. Kan bli kul, men jag är lite nervös. Har ju inte varit där innan och jag får jobba själv där..

Idag blev jag bandlös. Känns ju lite trist, men jag förstår samtidigt. Niclas (mitt ex) klarar inte av att spela tillsammans med mig, jag förstår honom. Jag klarade ju inte av att spela med honom i början, men jag har gått igenom alla mina faser av sorg och ilska, så det funkar för mig nu. Men han har nog inte kommit lika långt. Vi pratade en del om det idag och det kändes bra. Jag är inte arg på honom så, bara lite ledsen över att inte få spela med mina killar..!

Man kan ju tycka att det borde vara Niclas som skulle sluta i bandet, men eftersom han är en viktig låtskrivare och jag inte tillför något så, så fick det bli jag.

Vet inte riktigt hur/vad jag ska göra nu…
Tidigare var det bandet som höll mig kvar här i Lidköping. Jag ville stanna och satsa, men nu har jag inte så mycket kvar här i stan.. Ska jag dra mig åt Kalmar kanske..? Eller Göteborg igen? Staden i mitt hjärta.
NÃ¥gon som vill starta band med mig? ;P

2 kommentarer

Lägg till →

  1. Jag vill starta band med dig!!!!! :D kom hem sweetie. Stan och jag saknar dig!!! KOM HEM!!

  2. P.S LINUS VILL OCKSÃ… VARA MED!!!!! Jag kan vara lÃ¥tskrivare, för det mesra!!! :D KOM HEM SÃ… LIRAR VI! Jag har ett namnförslag, ”FETAOST MED HUNDBAJS” fint va?

Kommentera