All wet

Jag hade gett mig fan på att jag skulle ta en power walk idag.. Så när jag äntligen bytt om och dragit mig ut, börjat gå de första 10 metrarna, så börjar det regna! Jag orkade inte vända hem och hämta regnkläder eller paraply. Jag kör på, tänkte jag. Regnet avtog inte direkt utan det började ösa ner ganska snart. Gjorde så under hela promenaden.

Iomed att jag ville gå, och hade bestämt att jag skulle göra det, så var det inte så hemskt. Det var liksom ganska mysigt. Folk stod under tak och tittade konstigt på mig. Jag tittade lika konstigt tillbaka, för det fanns ingen mening med att stå där under taken. Regnet såg ju inte ut att sluta direkt. Och dessutom, lite regn, blött hår och blöta kläder har väl ingen dött av direkt så..

Det var en mysig promenad! Styrketränade lite när jag kom hem också, så jag har varit riktigt duktig idag. Samma procedur imorgon! Fast jag tänkte ta det på morgonen då :) På kvällen blir det nämligen måndaxklubb! Nu däremot blir det dusch!

3 kommentarer

Lägg till →

 1. Shit vad duktig du är… Jag hade inte fortsatt man blir ju kall och kan bli sjuk me jöö..

  Kram kram

 2. Du har en utmaning hos mig om du vill :)

  kram

 3. Jag tycker de var bra gjort Elin!
  Du éen tuff tjej!
  Kramar/Frida

Kommentera