Min jävla skugga

Det var faktiskt både kul och snyggt att fotografera sin skugga :)

Det blir ingen fiskgratäng idag, får ta den imorgon istället. Dawda ringde och undrade om jag inte skulle med ut, och såklart skulle jag det :) Vi gick o åt på Dalängens pizzabutik (som det så fint heter). De har fått nya ägare, och inte vilka ägare som helst, utan Lidköpings bästa pizzabagare :) Känns bra. Nästa vecka blir det extra billigt att äta där med *tips* ;)

Berättade en sak för Dawda idag, en sak som jag tycker är lite smått jobbig. Jag ser ju vilka sökord som folk kommit hit på från google, och ”Dawda Lidköping” håller på att gå om ”incka”. Lite störande tycker jag nog ;) Men iofs trevligt att folk hittar hit! Dawda tyckte det var kul med! Jag tror det är många av Dawdas beundrarinnor som har hittat hit ;) För han har allt en liten skara..

Nu ska jag ta och sätta mig på balkongen och plugga.. So long!

3 kommentarer

Lägg till →

 1. Inne och kikar.

  Kram!

 2. Jag fotograferar hellre min skugga än mig själv, om man säger så…

  Kramas

 3. jätte snygg skuggbild *nickar*

  Härligt att komma ut å äta gott med en vän :)

  Ha det gött gumman.
  Kram kram

Kommentera