Balkong-blogg

Bloggar från balkongen :D och katterna är med!

Familjen var här igår och vi var ute och åt och så. Sedan fick jag hjälp att sätta upp lite nät på balkongen, så att det inte blir lika lätt för katterna att hoppa ut. Balkongen är inte helt innätad, så även om det känns bättre känns det fortfarande lite riskabelt.. Får katterna syn på en fågel eller insekt som flyger iväg, då vill ju de springa efter..! Och då ser de inte riktigt vart de tar vägen..


Slash är nog den snyggaste killen jag känner…

Fick hjälp av familjen att flytta in min säng till vardagsrummet igår med. Ja, jag sover där nu :) Vet inte om jag sagt det, men jag ska få en inneboende över sommaren. Hon tar sovrummet, så tar jag vardagsrummet.

Nu ska jag ta o äta lite lätt, börja göra mig iordning och sedan dra mig inåt mot stan. Det är croupier-utbildning ikväll.

3 kommentarer

Lägg till →

 1. Mysigt att blogga på balkongen, önskar jag hade en laptop..men ikke! ;)

 2. sötis kisse :)

  skoj med en inneboende…

  Ha det gött.
  kram kram

 3. Så mysigt att kunna blogga på balkongen!!

  Håller med att kissen är stilig! Kram

Kommentera