Party igår

Det blev Majo’s igår, och jag var nära på att gå hem tidigt, men stannade lite till. Träffade 2 supertrevliga tjejer, varav en gick i teaterklassen över mig på gymnasiet. Vi har inte pratat direkt innan, men igår.. :) En annan sak som var väldigt kul också var att jag träffade Carola! Hon är lika snygg IRL som på bild! ^^

Sedan blev det efterfest, hemma hos en kille som var på nyårsfesten. Jag gillade honom inte då (på nyårsafton), för han var riktigt otrevlig, men jag kan säga att igår var han inte samma människa som på nyårsafton. Kul ^^ Var hemma strax efter kl 6 imorse, så seriöst festande hade jag inte planerat, men det blev bra.. :)

Izzie ligger lite halvt på min mage här och fliker in med några ”mm” när jag sitter här och skriver. Hon vet nog inte vad hon pratar om, men hon är söt iaf!

1 kommentar

Lägg till →

  1. Kul med party :)

    Skoj att träffa Carola me :)

    ha det gött gumms.
    kram kram

Kommentera