HEMMA!

Japp, jag är hemma igen! Det har varit en underbart skön vecka, och det känns nästan konstigt att sitta vid en dator igen..! Jag har haft det bra, men jag är trött nu. Tror att det är dags att sova snart.

Hämtade katterna ikväll också, kunde verkligen inte hålla mig. Har saknat dem något så otroligt, och det verkade ju som att de saknat mig med. De har skuttat runt i lägenheten som små kalvar som precis kommit ut på grönbete. Skriver mer imorgon (eller ja, idag), och bilder då med kanske :)

– Nu, sängen!

4 kommentarer

Lägg till →

 1. Saknat dig! Vi hörs imorrn ;)

 2. Välkommen hem! Nu är jag nyfiken på hur veckan har varit och vad du tyckte om Gran canaria!

  Kramas

 3. :) välkommen hem igen, hoppas verkligen du haft det kanonskönt. kram!

 4. Välkommen hem gumman…

  Vad gött att du haft det så bra. Hoppas verkligen man kan få se lite underbara bilder sen :)

  Skönt att kissarna me har fått komma hem. Så gulligt det låter när du skriver om dem :) Dom har nog saknat dig enormt mycket *nickar*

  Massa kramar

Kommentera