SOOOL

Härligt att se solen idag! Vill verkligen ut en sväng, men hinner inte. Jag måste plugga! Kanske tar en paus och går o handlar sen…

Det blev sen natt och sen ”morgon”. Dawda, min nattuggla till vän, kom hit igår kväll. Tog med sig mango och vindruvor som vi mumsade på medans vi spelade små spel mot elaka kineser. Inget ont mot kineser, inte alls, det är bara det att de är jävligt grymma på spel. Tillsammans lyckade vi klå dem ganska bra iaf :) Kom nog inte i säng förrän efter 5… och kom därför inte upp ur säng förrän vid 13. Så jaa.. nu är det dags att sätta fart och plugga!

Soph gillade mitt hemma-hos reportage, och jag tyckte det var lite kul med, så jag kommer köra vidare på det ;) Så ni får hålla utkik..! ;)

1 kommentar

Lägg till →

  1. Skillnad på väder från en dag till en annan, här vräkte snön ner igår. Idag skiner solen…

    Kram

Kommentera