Misslyckade katastrofer..?

Är det bra eller dåligt? Misslyckade katastrofer alltså.. Jag vet inte.. men den här dagen känns lite så..
Kaos-dag egentligen.

Mamma var ju snäll och kom hit och hjälpte att permanenta mig. Jag behövde verkligen få upp lite volym, och volym var just vad det blev! Inte riktigt så som jag hade tänkt… men jag gillar det ändå. Jag känner mig som ett troll eller en riktig disco-diva! (väljer helst det senare). På det här kortet har jag dock kammat ut affro-lockarna. Var mer ute efter volymen… Jag gillar det, det gör jag! Var bara inte beredd på det här.. ;P Så nu ska jag vänja mig litegrann..

Rätt deppig idag.. Det visade sig att jag antagligen tänkt fel när det gäller datum, och pga det har jag missat deadlinen för 2 laborationer. De skulle ha varit inne i söndags.. Hur kunde jag missa det..?!! Fan. Det blir föreläsning och laboration nu hela kvällen/natten.. Trist deluxe!

Bandet skulle repat ikväll, men 2 av 4 kunde inte, så jag & Dawda gick och fikade istället. Han gjorde vad han kunde för o muntra upp mig. Bjöd på vegetarisk rulle sedan också, innan vi sa hejdå för kvällen. Han är snäll han, Dawda, en riktig kompis..! (inte bara för att han bjuder på mat, han är snäll på riktigt också) :)

5 kommentarer

Lägg till →

  1. Inte bra att du är deppig! Sånt är lätt att missa! :) *kram*

  2. Hur länge kommer det vara så? :O

  3. Ett gulligt troll blev du, jag gillar troll *nickar*

    Tråkigt att du är depp, tyvärr är jag det med – vi får deppa ihop så blir det kanske roligare. Vi är ju två då…

    Krama om

  4. Din frisyr är jättefin, massa fluff å leka med juh :)

Kommentera