Min dag


Idag har varit en bra dag! Familjen kom hit allra först, och mamma och pappa lagade mat medans jag och syster gick och handlade. Släkten kom lite senare och så åt vi god mat tillsammans, ansjovistorsk med pressad potatis till. Jag har lite rester kvar, får se om jag kan hålla mig ifrån dem, jag börjar bli hungrig nu ^^ Tårta sedan såklart, jättegod! Det blev rester även där ^^

Och jag fick presenter också! Pengar (som jag önskat mig! blir toppen till resan), en vagn med lådor (som jag monterar ihop på bilden ovan, en sladdlös termometer (annat går inte att ha när man har katt), tulpaner, champagne och godis. Sedan fick jag presenter på påskafton också; glas från Sofi och ett vaniljdoftande ljus av Lillasyster. Väldigt bra grejer alltihop :)

Vill ni se mer bilder från de här dagarna så kolla in min bilddagbok. Släng gärna in lite kommentarer också om ni ändå är där :)

Nu, såhär på kvällen, är det lugnt. Jag pluggar faktiskt, eller försöker iaf. Motivationen är inte jättestor just nu, men jag försöker!

2 kommentarer

Lägg till →

  1. Oh, sounds like a good day. :D

  2. LÃ¥ter som du haft en bra dag!

    Kraaaaaaaam!

Kommentera