Bättre än jag trott

Hejhopp! Det går framåt..! I förmiddags fick jag mitt javascript/ajax-projekt att fungera! Det är bara lite css-skit som jag inte fått ordning på och förstår verkligen inte varför.. :S Jag ska redovisa det här imorgon bitti, men det känns bra att ändå ha en fungerade sida och än sålänge har jag inte hittat några buggar. Men det lyckas väl min lärare med imorgon ;P Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna bli klar i tid, men jag hade fel! :D Har aldrig varit så glad över att ha fel tidigare ^^

Så idag har jag tagit det lite lugnare.. Badat och tittat på Lost. Lyssnat på Håkan Hellströms nya skiva; ”För sent för Edelweiss” och den är jättebra! Och så har jag börjat plugga lite teori inför tentorna på måndag och tisdag. Trodde inte jag skulle hinna med o läsa nåt sånt, men där hade jag också fel. Känns ju bra det här! Eller ja, bättre än jag trott iaf :)

3 kommentarer

Lägg till →

  1. Du är såå duktig! ^_^

  2. Hoppas att det har gått bra idag!

    Kram!

Kommentera