så . jävla . SKÖÖÖNT

– Vet Ni vad?! Jag ligger inte efter med något i skolan längre, som det ser ut nu! Befrielse. Redovisade en lab idag (blev godkänd) och skickade precis in den som ska vara inne vid midnatt. Det är ju nästan så att jag kan vara lite ledig ikväll, men jag tror jag ska ha lite framförhållning och börja titta på nästa lab istället. Imorgon ska jag nämligen vara ledig från plugget.

Nu ska jag iaf ta en lång paus. Krypa ner i badet & se på nåt i min laptop. Ser ut att bli Våra Bästa År – Pinsamt?! Ja, jag vet ;P men this is me – take it or leave it!

7 kommentarer

Lägg till →

 1. Så härligt för dig! GRATTIS!

  Hoppas att du har haft det skönt i badet.

  Kraaaaam!

 2. Det är alltid trevligt att ligga rätt till! ^^

 3. svar: tack :) ja, då kan man springa runt i myskläder vilket är härligt ;)
  våra bästa år brukar jag med kolla på hemma, haha. Trevlig helg.

 4. Skönt att det gick bra! Kram

 5. Skönt att inte ligga efter mer, sånt kan verkligen tära på en.

Kommentera