3 saker som jag saknat

1. Vejjo
2. Göteborg
3. Vårsolen

Vejjo & Jag, 25/2-08
.. och idag fick jag alltihopa! :D Mötte upp Vejjo & Linus på Göteborgs centralstation och så gick vi och fikade på Espresso House. Mysigt och gott. Den varma chokladen var inte att leka med. Jag måste köpa hem marshmallows! Hursomhelst, 2 år sedan jag träffade Vejjo, helt galet! Underbart att få träffa henne igen! och trevligt att få träffa hennes pojke med!

Efter att ha gått runt o myst med dem i vårsolen träffade jag Andreas, en kompis, på stan. Mycket trevligt även det. Promenader, och på något sätt hamnade vi i alla asiatiska affärer inne i centrum. Jag fick köpt bambumatta till mina egna framtida sushirullar.. Var på jakt efter soyaskålar också, men inget bra resultat direkt.

Dagen har varit helt perfekt! Jag mår bra ^^

3 kommentarer

Lägg till →

  1. Jag blir ju sentimental här haha. Det var gött som fan att träffas! Puss

  2. Härligt, önskar jag också kunde få en perfekt dag ngn gång…

    Kram

  3. Det är många som tror det ;) men eftersom Wisteria är en blomma, en blomma som ponnyn Wysteria har på höften så hänger dom ju ihop iaf ;) Jag gissar på att ponnyn fått sitt namn efter blomman ;)

Kommentera